test image

test image
…

Sabies que el cacau és el fruit
d'una planta tropical?

Es diu Theobroma cacao i necessita
una temperatura mitjana
de 27ºC. Les
seves llavors, un cop fermentades i assecades,
es converteixen
en els grans de cacau.

…

Una fórmula secreta
basada en el millor cacau

El cacau de Cacaolat prové
de plantacions
de Costa d'Ivori
i Àfrica Occidental.

…

No tot el cacau és igual

Hi ha 3 tipus de cacau: Crioll,
Trinitari y Foraster.
El Cacaolat
s'elabora amb Foraster perquè té
les millors característiques i és fidel a l'original de 1933.

…

30 llavors de cacau
per baia

El fruit de Theobroma Cacao
és una baia de forma allargada
que quan madura
es torna vermella o groga.

…

Del gra al gust
únic de Cacaolat

Un cop assecat netegem el gra, li traiem
la closca, el torrem
i el triturem per obtenir-ne
la pasta de cacau d'on s'extreu
el cacau
en pols. Una barreja de diferents cacaus
que proporcionarà
el gust únic de Cacaolat.

  1. Descobreix la nostra història

    Navega pel temps i submergeix-te en un deliciós
    recorregut per la història de Cacaolat

  2. Tot va començar a Budapest

    En Marc es trobava en un casament a Budapest quan li van servir una beguda a base de llet i cacau. En aquell moment, va néixer la idea de produir una deliciosa beguda mai vista.

  3. Neix Cacaolat

    A la petita fàbrica de llet Letona es crea el primer batut de cacau embotellat del món. La fórmula secreta de Cacaolat es manté inalterable des d'aleshores.

  4. Creació de Pepi

    Neix el personatge que ha acompanyat la marca
    des del seu inici:
    un noi atlètic amb la seva cartera
    i una enorme ampolla de Cacaolat.

  5. Presentació en públic

    Cacaolat es presenta per primera vegada
    a la VI Fira de Mostres de Barcelona. Tot un èxit.

  6. El retorn de Cacaolat

    Després d'una aturada de 15 anys
    es normalitzen les importacions de cacau.

  7. L'aliment número 1

    Durant els anys cinquanta, Cacaolat sempre apareixia
    al costat de la frase “L'aliment número 1”.

  8. Fred o calent?

    Cacaolat es pot consumir calent
    a l'hivern i fred a l'estiu.

  9. Donant suport als esportistes

    Durant gairebé 20 anys Cacaolat va ser
    patrocinador dels esports nacionals.

  10. Ampliem la fàbrica

    La fàbrica del carrer Pujades núm. 5 es va quedar petita. La solució:
    una nova fàbrica al número 25 del mateix carrer.

  11. El número 1

    Per primera vegada, Pepi apareix com
    un personatge de carn i ossos.

  12. Construint una marca

    La imatge de Pepi es redefineix i es redissenyen les etiquetes.

  13. El Saló de la Infància

    Des de 1982, Cacaolat participa activament en l'esdeveniment
    que organitza la Fira de Barcelona per Nadal.

  14. Un premi a la nostra imatge

    Cacaolat rep el VII Trofeu Tanit a la millor imatge de marca.

  15. Adoptem el Floquet de Neu

    Cacaolat adopta el goril·la Floquet de Neu

  16. Un cartell basat en Warhol

    Els dissenyadors Ibon Zugasti i Iñigo Beldarrain creen
    un cartell que recorda els quadres d'Andy Warhol.

  17. 65è aniversari

    Cacaolat compleix 65 anys i ho celebra amb una litografia
    de l'artista Josep Maria Subirachs.

  18. Ens estrenem a Facebook!

    Cacaolat es fa més social que mai
    i crea la seva pàgina de Facebook.

  19. 80è aniversari de Cacaolat

    Cacaolat presenta nova línia de packaging en homenatge
    a la primera ampolla de Cacaolat de 1933.

  20. Ens traslladem!

    Cacaolat es trasllada a la seva nova fàbrica
    de Santa Coloma de Gramenet.

  21. Arriba Cacaolat 0%

  22. Ampliem la família amb Cacaolat UPP!

  23. Mocca. El plaer més cool